Hoppa till innehåll

Victoria Paglert Kindman

Jag är utbildad Socionom från Malmö Högskola, år 2000 och Leg.psykoterapeut psykodynamisk inriktning (specialist i psykoterapi) från Lunds Universitet, år 2015

Jag har arbetat som socionom inom den offentliga sektorn i många år, vilket innebar både förebyggande arbete, myndighetsutövande och stödjande funktion inom missbruksbehandling. Under 1999- 2005 arbetade jag med olika insatser för barn och familjer med psykisk ohälsa.

Mellan 2009 – 2015 kom jag till att arbeta inom vuxenpsykiatrin, vilket mitt hjärta fortfarande brinner mycket för.

Efterföljande arbetade jag inom Sankt Lukas stiftelse i Lund samt Familjeterapeuterna Syd i Malmö.

Jag har sedan 2006 arbetat med psykoterapeutiskt samtal och sedan 2017 erbjuder jag klinisk handledning till psykologer, socionomer samt andra i människovårdade yrken.

Fotograf: Charlotte Carlberg Bärg

Ytterligare terapeutiska vidareutbildning

Training for Trainers, utbildning i att undervisa och handleda i ISTDP Jon Frederickson sedan 2020

Handledarutbildning Psykodynamisk inriktning, steg 3 via Växjö Universitet sedan 2020

Administrerar och går Jon Fredericksons  Advance Training for therapist in ISTDP sedan 2018, författare till ”Co-Creating Change: effective dynamic therapy techniques” samt ”The lies we tell Ourselves: How to face the truth, accept yourself, and creat a better Life”

3-årig core training i ISTDP med Patricia Coughlin författare till bland annat ”Maximizing Effectivness in Dynamic Psychotherapy” och”Intensive Short -Term Dynamic Psychotherapy”

2015-2017 utbildningen är god känd inom Dansk Psykolog Forening som specialist i psykoterapi med voksne.

Andra utbildningar som är relevanta.

Sexologi 10 p från Malmö Högskola
Samtalsmetodik 10 p från Malmö Högskola
Pedagogik 50 p från Lunds universitet.

Föreningsarbete

Jag har tidigare varit aktiv inom Röda Korset och arbetat med jourtelefon, samt utbildning av andra frivilliga i medmänskligtstöd.

Nu är jag styrelsemedlem i Svenska ISTDP föreningen samt RPC Skåne 

Jag tror på utmaning, kreativitet och förändring

Jag är svensk men efter 10 års arbete i Danmark rör sig mitt hjärta över sundet och jag har plockat med mig det bästa av dessa två världar/kulturer och språk. Jag är skild och mamma till tre barn. Jag njuter av livets storhet så som konst, skönlitteratur, yoga och relationer.